Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Κλειδαράς Θωμάς | Κλειδαράς Όλο το 24ωρο Ηράκλειο Κρήτη
Σε όλους μας έχει συμβεί να ξεχάσουμε ή να χάσουμε τα κλειδιά του σπιτιού ή της επιχείρησή μας και να μην μπορούμε να μπούμε στο χώρο μας. Σίγουρα το γεγονός αυτό μπορεί να μας χαλάσει την ημέρα αλλά δεν χρειάζεται άγχος. 
 
Με ένα τηλεφώνημα στο 6931900300 ή στο 6945933844, ένας από τους έμπειρους κλειδαράδες που διαθέτουμε θα έρθει στο χώρο σας άμεσα προκειμένου να σας εξυπηρετήσει και να φροντίσει για την άψογη εξυπηρέτησή σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 
 
Η επιχείρησή μας “ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΘΩΜΑΣ” η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο, χάρη στην μακροχρόνια πορεία στον χώρο, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό της, έχει καταφέρει να εντυπωθεί στο μυαλό των πελατών της ως μία από τις καλύτερες επιχειρήσεις στο χώρο των κλειδαριών σε όλη την Κρήτη. 
 
 
 
 
 
ΣΠΙΤΙ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

 Ξεκλείδωμα - Άνοιγμα κλειδαριών παντός τύπου
 Τοποθέτηση - Αλλαγή κλειδαριών
 Επιδιόρθωση κλειδαριών
 
 
 
 
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΗΧΑΝΗ

  Άνοιγμα Αυτοκινήτων
  Κατασκευή κλειδιών μηχανών
  Κλειδιά immobilizer
  Τοποθέτηση καταγραφικών
 
 
 
 
ΚΛΕΙΔΙΑ

 Επισκευές Κλειδιών
  Αντιγραφή Κλειδιών
  Κατασκευής κλειδιού που να ανοίγει παραπάνω από μία πόρτες
 
 
 
 
 
Παρακαλούμε να έχετε κάποια μορφή απόδειξης της ταυτότητας σας διαθέσιμη τη στιγμή που παρέχονται οι υπηρεσίες μας π.χ. έγγραφο μέσα στο αυτοκίνητο που προσδιορίζει εσάς ως ιδιοκτήτη.
Με τεχνογνωσία και εμπειρίες χρόνων που δύσκολα περιγράφονται, με διαρκή ενημέρωση σε θέματα ασφαλείας, τεχνολογιών, αλλά πάνω από όλα με αγάπη και σεβασμό στο επάγγελμα, η ομάδα μας σας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα.