Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
 
ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΘΩΜΑΣ
Κλειδαράς Όλο το 24ωρο Ηράκλειο Κρήτη
Η επιχείρησή μας “ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΘΩΜΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό στο χώρο του κλειδιού, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
Όταν έχετε κλειστεί έξω από το σπίτι, το γραφείο, το κατάστημά σας, ακόμα και εάν έχετε κλειστεί έξω από το αυτοκίνητό σας δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε, εμείς είμαστε εδώ. Δίπλα σας 24ώρες το 24ώρο και όλο το χρόνο, οι κλειδαράδες μας είναι κοντά σας και σας προσφέρουν συνεχή υποστήριξη σε ότι αφορά το άνοιγμα πορτών, απλών και θωρακισμένων, καθώς και με την ασφάλεια της οικίας ή της επιχείρησης σας.
 
 
 
 
Στο κατάστημά μας που εδρεύει Μίνωος 36 στο Ηράκλειο, διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό για την άμεση διεκπεραίωση εργασιών όπως αντιγραφή ή επισκευή κλειδιών καθώς και μία έμπειρη ομάδα που αποτελείτε από έμπιστους και εξειδικευμένους κλειδαράδες που έχουν ως κύριο στόχο την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. 
 
Είμαστε εφοδιασμένοι με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τις γνώσεις που απαιτούνται ώστε να μπορούμε να σας δώσουμε λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί. Ωστόσο όμως δεν επαναπαυόμαστε ποτέ, αλλά συνεχίζουμε να ενημερωνόμαστε και να εξελισσόμαστε προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη. 
 
 
 
Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε υπηρεσίες κλειδαρά και προϊόντα υψηλών απαιτήσεων πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, ώστε να μην ανησυχείτε για την ασφάλεια του χώρου σας. 
Με αγάπη πάντα για τη δουλειά μας, επαγγελματισμό και με σεβασμό απέναντί σε κάθε πελάτη μας, είμαστε δίπλα σε κάθε σας ανάγκη 24 ώρες το 24 ώρο. Εξυπηρετούμε το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη και σας παρέχουμε πληθώρα υπηρεσιών καθώς και έξυπνες λύσεις για το πώς να ασφαλίσετε το χώρο σας.