Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Κλειδαράς Θωμάς | Κλειδαράς Όλο το 24ωρο Ηράκλειο Κρήτη
 

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η έμπειρη ομάδα μας που αποτελείται από έμπιστους κλειδαράδες, είναι στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, εορτές και αργίες για να σας εξυπηρετήσει με απόλυτη συνέπεια. Εξυπηρετούμε το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.
 

Η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 
που διαθέτουμε μας επιβάλει να είμαστε σωστοί επαγγελματίες. Από την αντιγραφή του πιο απλού κλειδιού μέχρι την τοποθέτηση μιας πολύπλοκης κλειδαριάς και το άνοιγμα μίας πόρτας ασφαλείας. 
 

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ & ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
όλων των ειδών τις κλειδαριές όπως οικιών, εξοχικών, καταστημάτων, χρηματοκιβώτια, αυτοκινήτων, μηχανών, θωρακισμένες πόρτες και κάθε κλειδαριά χωρίς φθορές ή καθυστερήσεις. 
 

ΚΛΕΙΔΙΑ  
Αντιγραφές κλειδιών παντός τύπου, απλών, θωρακισμένων θυρών ασφαλείας, αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Ακόμα, αντιγράφουμε και προγραμματίζουμε κλειδιά αυτοκινήτων immobilizer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΘΩΜΑΣ
Κλειδαράς Όλο το 24ωρο Ηράκλειο Κρήτη
 
Η επιχείρησή μας “ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΘΩΜΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό στο χώρο του κλειδιού, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
Όταν έχετε κλειστεί έξω από το σπίτι, το γραφείο, το κατάστημά σας, ακόμα και εάν έχετε κλειστεί έξω από το αυτοκίνητό σας δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε, εμείς είμαστε εδώ. Δίπλα σας 24ώρες το 24ώρο και όλο το χρόνο, οι κλειδαράδες μας είναι κοντά σας και σας προσφέρουν συνεχή υποστήριξη σε ότι αφορά το άνοιγμα πορτών, απλών και θωρακισμένων, καθώς και με την ασφάλεια της οικίας ή της επιχείρησης σας.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Σε όλους μας έχει συμβεί να ξεχάσουμε ή να χάσουμε τα κλειδιά του σπιτιού ή της επιχείρησή μας και να μην μπορούμε να μπούμε στο χώρο μας. Σίγουρα το γεγονός αυτό μπορεί να μας χαλάσει την ημέρα αλλά δεν χρειάζεται άγχος...
 
Μάθετε Περισσότερα...